KILIAN

Kilian Fischhuber, 30, AUT

Kiistatta yksi maailman parhaista kiipeilyurheilijoista juuri nyt. Tämän vuoden Euroopan mestari ja on kerännyt lukuisan määrän palkintosijoja eri kisoissa. Kolminkertainen Rock Masters ja viisinkertainen boulderoinnin World Cup voittaja. Kilian on kiivennyt 9a tason sporttireittejä ja lukuisia haastavia boulderreittejä, kuten Sky (8B+) ja Dreamtime (8B+). Harrastaa laskettelua ja maastopyöräilyä.

www.kilian-fischhuber.at

DAVE

Dave Graham, 31, USA

Dave on kiipeilyn karismaattisimpia tähtiä. Tekee jatkuvasti uusia ensinousuja ja kehittää merkittävimpiä kiipeilyalueita maailmassa. Tehnyt huikean listan kovia kiipeilysuorituksia niin sporttikiipeilyn kuin boulderoinnin parissa, mm. The Story of Two Worlds (8C+) ja Action Direct (9a).

ANNAS

Anna Stöhr, 25, AUT

Tämän hetken kiistaton tähti boulderkiipeilyn arvokisoissa. Voitti tänä vuonna seitsemän boulderoinnin World Cupin kahdeksasta osa-kilpailusta ja ylivoimaisesti koko sarjan. Tuoreen Euroopan mestaruuden lisäksi Anna on sijoittunut palkintosijoille säännöllisesti koko kilpaurheilu-uransa ajan. Useita IFSC:n maailmanmestaruuksia, Euroopan mestaruuksia ja World Cupien voittoja. Kiivennyt ulkona useita vaikeita boulderreittejä kuten The Vice (8B) ja The Power Of One (8B) tänä vuonna Rocklandsissa. Kiipeilyseinien ulkopuolella Anna nauttii hiihdosta, maastopyöräilystä, elokuvista ja hyvästä kahvista.

www.anna-stoehr.at

MELISSA

Mélissa Le Nevé, 24, FRA

Aloittanut kiipeilyn 2004 ja kiivennyt ammattilaisuransa aikana säännöllisesti niin vaikeita boulder- kuin sporttireittejä. Vahva kilpailukokemus kansallisista mestaruuksista IFSC World Cupin palkintosijoille. Natural Games kilpailun voittaja 2013 ja toinen boulderoinnin World Cupin osakilpailussa Eindhovenissa. Kiivennyt lukuisia haastavia boulderreittejä (8A+) Rocklandsissa ja Huecossa. Muista saavutuksista voi mainita Red River Gorgesissa sijaitsevan 50 Words for Pumps (8c+) sporttireitin. Vietti kesän Malawissa kehittämässä uutta aluetta boulderointiin.

melissaleneve.blogspot.fr

vs
NALLE

Nalle Hukkataival, 26, FIN

Maailman vahvimpia boulderkiipeilijöitä ja kansainvälisesti tunnetuin suomalainen urheilukiipeilijä. Tehnyt useita vaikeita ensinousuja eri puolille maailmaa. Näistä Living Large 8C (Etelä-Afrikka) ja The Understanding 8C (Sveitsi) ovat haastavimpia boulderreittejä tänä päivänä.

Ainoa suomalainen ammattikiipeilijä. Menestynyt useissa kansainvälisissä kisoissa. Arvostetun Arco Rockmasters kutsukilpailun voittaja 2006. EM hopeamitalisti, nelinkertainen pohjoismaiden mestari ja kahdeksankertainen Suomen mestari.

www.nallehukkataival.com

Anthony Gullsten

Anthony Gullsten, 21, FIN

Ensimmäinen suomalainen joka on kiivennyt 9a -vaikeustason köysireitin. World Cup -kilpailuissa säännöllisesti mukana. Kiivennyt useita vaikeita bouldereita, kuten Never Ending Story 8B+. Urheilijana ammattilaisuran kynnyksellä. Työskentelee tällä hetkellä reitintekijänä.

ANNA

Anna Laitinen, 23, FIN

Pohjoismaiden boulderkiipeilyn mestari 2009 ja World Cup kisaaja. Voittanut suomen mestaruuden sekä boulder- että köysikiipeilyssä. Ensimmäinen suomalainen nainen joka on kiivennyt 8A boulderin. Opiskelija, joka työskentelee tällä hetkellä kiipeilyhallissa. Harrastanut voimistelua. Suoriutuu yhdenkäden leuanvedosta.

Eevi Jaakkola

Eevi Jaakkola, 27, FIN

Suomen mestaruuksia sekä boulder- että köysikiipeilyssä. Hallitseva suomen mestari boulderkiipeilyssä. Suomen kokeneimpia kisakiipeilijöitä – kiivennyt pikkutytöstä lähtien. World Cup -kilpailuissa mukana. 8A bouldertason kiipeilijä.